Erstes Sex Geschichten Schule Sex Geschichten Schwarz Porno Geschichten

Gloryholes (column)

Gloryholes (column)Ik heb in beide richtingen veel ervaring opgedaan en zit het liefst aan de ontvangende kant. Hoewel ik enorm kan genieten van wederzijds lijfs-en oogcontact vind ik het op zijn tijd best prettig om me gedurende kortere of langere tijd even volledig op het pijpwerk te kunnen concentreren zonder gestoord te worden door graaiende handen van de eigenaar en/of eventuele omstanders. Bijkomend voordeel is dat het potentieel aan piemels ook nog eens toeneemt want niet iedereen durft zich in het openbaar te laten pijpen en gloyholes bieden toch een zekere mate van verhoogde anonimiteit, althans qua beleving.

Als het gebodene schoon oogt en fris ruikt laat ik er een heel scala aan orale technieken op los, waarbij de mate van erectie een uitstekende graadmeter is voor de toegekende waarderingscijfers van de ontvanger. In de aanloopfase kan er sprake zijn van een zeker vertragend effect in de gebruikte peilstok, maar is deze eenmaal tot volle wasdom gekomen, dan kan de penis-drager desgewenst extra punten toekennen door bij die orale technieken die het meest worden gewaardeerd de erectie kortstondig nog net iets harder aan te spannen. Gevorderde spelers kunnen door het bewust aan-en ontspannen van de erectie een vorm van communicatie aangaan waarbij de kloppende penis morsecode-achtige pulsen uitzend die bij kenners bekend staan als de zogenaamde klopsignalen.

Als ontvanger zal men ook moeten leren omgaan met andere vormen van communicatie zoals het terugtrekken der roede. Soms is dit terugtrekken gekoppeld aan een reeds volbrachte, acuut plaatsvindende of acuut dreigende zaadlozing. Het moment suprême laat zich vaak (maar niet altijd) voorspellen door de al dan niet toegenomen pulsering der roede. Was er slechts sprake van een dreigend orgasme dan loont het de moeite om even geduld te betrachten, want vaak komt de snoodaard terug voor een tweede, derde of zoveelste ronde. Spiedend door het gat kan men soms ook een poging tot handmatige herstijving waarnemen, je wilt immers zo voordelig mogelijk met je penis voor de dag komen nietwaar.

Hou bij het spieden ook rekening met ego-vernietigende aanblikken zoals een piemel-drager die aan zijn kant van het schot bezoek heeft gekregen van een derde partij en daar de voorkeur aan blijkt te geven, een derde partij die soms kort daarvoor nog naast jou op dook (in geval van een groeps-gloryhole) en bij gebrek aan jou bereidheid tot delen maar even is omgelopen om jou bezit weg te kapen, waarna beide afvalligen tot overmaat van ramp ook nog eens de weg versperen voor eventuele volgende liefhebbers (en bij dat andere gat zit de bank veel minder lekker leert de ervaring).

Het terugtrekken van de roede kan ook gepaard gaan met het weglopen der penis-drager. Wanneer het een buitengewoon fraai exemplaar betrof die reeds meerdere malen “op het punt van” stond kan dat enigszins frustrerend zijn. Des te prettiger is het als die benen dan opeens naast je opdoemen teneinde de laatste etappe lijf aan lijf te beleven, waarbij na het uitwisselen van een dankbare en betekenisvolle blik ook de opborrelende levenssappen kunnen worden uitgewisseld op een door beide partijen als prettig ervaren manier.

Er bestaat een hele reeks DVD’s en internetsites met dames die zich zichtbaar vermaken in een vaak als toilet vormgegeven ruimte met een of meerdere glory-holes. Wat mij opvalt is dat de pijptechnieken van dames bij zo’n geïsoleerde penis regelmatig veel beter is dan de pijptechnieken van dames die ook de bijbehorende heer er bij krijgen. Het kan natuurlijk zijn dat alleen een bepaald slag dames (de echte liefhebster) zich voor dit soort video’s leent, maar persoonlijk denk ik dat de waargenomen techniek verbetering te maken heeft met het zoeken naar meer variatie om de film visueel spannend te houden, in combinatie met het ontdekken van nog niet eerder benutte aangeboren talenten.

Tot slot nog dit: ruikt hij onverhoopt toch minder fris (wat geregeld voorkomt) dan resten er twee opties. Vroeger beperkte ik mij bij dat soort geur-kaarsen tot de welbekende handjob, maar tegenwoordig denk ik meestal “dikke lul” en doe gewoon of hij lucht is. Na verloop van tijd begrijpt de persoon in kwestie echt wel dat hij er voor jan lul bij staat en druipt dan vanzelf wel af, een kwestie van opvoeden ;-).

De ultieme gloryhole moet overigens nog worden uitgevonden zijnde een wormgat achtige gloryhole die vraag en aanbod waar/wanneer ook in spacetime met elkaar verbind op basis van persoonlijke preset voorkeurinstellingen. Een van mijn preset voorkeursinstellingen zou free for all videoregistratie en life streaming van de pijp(st)er zijn want de wetenschap dat iedereen mee kan kijken maakt het sletten nog een stuk geiler wat mij betreft. De kamasutra beurs biedt al wel een sexruimte met life streaming maar daar mogen alleen (trio)stellen in. Mocht iemand (man, tv of stel) interesse hebben om door me te worden klaar gepijpt in die ruimte, ik hou me aanbevolen.

Über den Autor

Erotische Geschichte

Ich schreibe täglich erotische Geschichten. Ich bin Redakteur auf der Website, auf der wir aktuelle und lange Sexgeschichten veröffentlichen.

Hinterlasse einen Kommentar